Join Qubix Slovenia

Open Positions

We need remarkable people to join our already remarkable team. If you're interested in joining us, browse our latest opportunities by country below.

Iščemo izkušenega svetovalca za področje poslovne analitike in podatkovnih skladišč, po možnosti z izkušnjami zasnove in razvoja rešitev z uporabo Oraclovih tehnologij in aplikacij.

View Details

Iščemo svetovalca za razvoj rešitev na področju poslovne analitike in podatkovnih skladišč (po možnosti) z uporabo Oraclovih tehnologij in orodij.

View Details

K sodelovanju vabimo svetovalca za področje integracij informacijskih sistemov, z željo po razvoju in osebni rasti, z izkušnjami zasnove in razvoja integracijskih rešitev z uporabo modernih integracijskih orodij in tehnologij.

View Details

K sodelovanju vabimo specialista za področje integracij informacijskih sistemov, z željo po razvoju in osebni rasti, z izkušnjami zasnove in razvoja integracijskih rešitev z uporabo modernih integracijskih orodij in tehnologij. Delovno mesto je namenjeno začetnikom, lahko tudi študentom.

View Details

Iščemo več svetovalcev za uvajanje Oracle Enterprise Performance Management (EPM) aplikacij. Novi sodelavci bodo, v odvisnosti od ravni svetovalca, odgovorni za načrtovanje, razvoj in uvajanje aplikacij iz družine aplikacij Oracle EPM, kot sta na primer planiranje ali finančna konsolidacija. Delovali boste na projektih pri naših strankah v Sloveniji, v ožji regiji in potencialno po vsem svetu.

View Details

What does it mean to work for Qubix?


Find out more about what it means to work for Qubix and how it will feel.  What do we value?  What do expect of ourselves? What makes Qubix different...

Learn More